Glædelig jul og godt nytår

dansk-glaedelig111-300x247

 

Nu er det jul igen. Mens der fejres jul herhjemme, er der hundredtusindvis af nødstødte mennesker i verden, der kun tænker på deres overlevelse. Der er i øjeblikket over 2 mio. flygtninge i Sydkurdistan/Irak. Der er tale om arabere og kristne fra Irak, kurdere fra Sydvestkurdistan/Syrien og Ezidi-kurdere fra Shingal samt de tusindvis af kurdiske flygtninge i Nordkurdistan/Tyrkiet, både Ezidiere fra Shingal og kurdere fra Kobani, der pga. angreb fra IS-terroristerne har måttet flygte og forlade hjem og ejendom. De er alle nu flygtninge i eget land og må tilbringe vinteren i telte, i ufærdige bygninger, og hvad der ellers kan tænkes. Alle disse mennesker har brug for hjælp og deres liv hænger i en tynd tråd.

Mens vi tænker på alle disse mennesker i nød, er det selvfølgelig også tid til at fejre jul herhjemme. I den anledning ønsker vi hermed alle en rigtig glædelig jul og et rigtigt godt og lykkebringende nytår.

Vi håber, at I vil tilbringe julen og nytåret med jeres familier og venner og får nogle gode og dejlige stunder sammen med masser af julegaver. Vi har nu på godt og ondt lagt året 2014 bag os og går det nye år i møde.

Vi håber, at det nye år vil bringe mere fred og retfærdighed i verden, ikke mindst i Kurdistan, hvor der er hårde kampe mod terrororganisationen Islamisk Stat (IS) i både Sydkurdistan/Irak og Sydvestkurdistan/Syrien.

Rigtig glædelig jul og rigtigt godt nytår.