Sammenslutningen af Kurdiske Foreninger i Danmark (SKFD) fordømmer terrorangrebet i København på det kraftigste

Ala_Kurdistan_Balin_2

 

 

Fanatiske terrorister har i løbet af lørdag eftermiddag skudt mod et debatmøde i Kulturhuset Krudttønden på Østerbro i København og tidligt søndag morgen affyret skud mod en synagoge og politiet.

Dette angreb er rettet mod det danske demokrati, mod menneskelige værdier og mod ytringsfriheden. Angrebet har kostet civile borgere livet og såret betjente.

Terrorister og deres umenneskelige gerninger kan udsprede frygt og rædsel, men det vil aldrig få os mennesker, der tror på og værner om demokrati og menneskelige værdier til at bukke under eller opgive disse værdier.

Vi må alle stå sammen om at værne om demokratiet og vores ubegrænsede ytringsfrihed. Vi må råbe højt, fordømme terrorister på det kraftigste og have et ekstra åbent øje på de mørke og fjendtlige kræfter, som benytter sig af alle muligheder i et demokratisk samfund og alligevel modarbejder demokratiske værdier og prøver at destabilisere systemet.

Vi sender vores dybeste medfølelse til de dræbtes og de såredes familier og endnu engang fordømmer vi terrorhandlingen på det kraftigste
.
Sammenslutningen af Kurdiske Foreninger i Danmark – SKFD

15.02.2015