Massegrav af Ezidi-kurdere fundet i Khanesor ved Sinune i Shingal.

safe_image

IS-terroristerne likviderede tusindvis af Ezidiere i Shingal efter deres angreb på Shingal den 3/8-2014. Flere tusinde Ezidiere blev skudt og begravet levende, herunder mange børn og kvinder. Ligeledes blev flere tusinde Ezidiere kidnappet, såvel børn som gamle, af IS-terroristerne. Hundredvis af piger og kvinder er siden blevet brugt som sexslaver eller solgt på slavemarkeder rundt omkring i Irak og Syrien til rige arabere. Helt små børn bliver indoktrineret, hjernevasket og opdrages som islamister med henblik på at blive jihadister i fremtiden.

Denne her massegrav er måske toppen af isbjerget, idet der er endnu flere af slagsen rundt omkring i Shingal-området.

Verdenssamfundet må virkelig se realiteterne i øjnene. IS-terroristerne er et stort problem for hele verdenssamfundet og for alle menneskelige værdier. De kender ingen love og grænser. De bruger de mest modbydelige metoder mod deres fangere. De henretter dem ved at skære halsen over på dem foran kameraet. Værre kan det ikke være. Derfor bør man virkelig tage sig sammen og tilintetgøre de her modbydelige jihadister før de igen begynder at begå endnu flere massakrer på civilbefolkningen.

Lige nu er det kurderne i både Sydkurdistan/Irak og Sydvestkurdistan/Syrien, der med støtte fra fly fra den internationale koalition, der kæmper imod IS-jihadisterne. Kurderne har brug for mere støtte fra det internationale samfund for at bekrige alle jihadisterne. IS er ikke længere et problem for kurderne, men er efterhånden blevet et problem for hele verden. Derfor kræver det en storstillet aktion fra hele verdenssamfundet, både fra luften og på landjorden, at sætte en stopper for de her umenneskelige IS-terrorister.

Video: http://rudaw.net/kurmanci/kurdistan/030220155