KOMKAR deltog i Internationale Dage på Nørrebro 3. og 4. sep. 2011

 

03092011(005).jpg-for-web-normal

Det startede med en dag, og sådan fortsatte det i flere år, men i år blev det til hele to dage. I starten var det lidt over 30 deltagerforeninger, men i takt med tiden kom flere og flere til. Vi taler om de to Internationale Dage, som Københavns Kommune arrangerede her i weekenden den 3. og 4. september 2011 for de mange kulturelle såvel som integrationsforeninger og andre organisationer, der hvert år deltager for at vise de titusindvis af besøgende om deres lands kultur og sædvaner og fortælle om deres forenings arbejde og aktiviteter til daglig. Det blev til hele 87 deltagerforeninger i år.

Som alle de forgangne år, deltog KOMKAR-DK også i år i Internationale Dage med et telt for at vise kurdisk kultur og fortælle om sit arbejde og kurdernes forhold generelt i Kurdistan. Der blev uddelt et hæfte og en løbeseddel om kurdernes problemer i alle fire dele af Kurdistan. Udover KOMKAR deltog også Ezidi Kulturforeningen i DK. og Det Kurdiske Initiativ i DK mfl. i Internationale Dage.

Ezidi Kulturforening i DK. bød på kurdisk musik ved Eli Şingali fra Odense, hvor der blev spillet mange gode kurdiske sange danset en del kurdisk kædedans, der tiltrak mange besøgendes opmærksomhed.